"KAZANCIMIZI MİLLETİMİZLE PAYLAŞMAMIZ VİCDANİ SORUMLULUĞUMUZDUR"

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sosyal medya hesabından yapmış olduğu konuşmanın yanlış anlaşıldığını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, katıldığı bir televizyon programında yapmış olduğu konuşmanın yanlış anlaşıldığını belirterek sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Konya'da katıldığı bir televizyon programında milletvekili maaşıyla geçinemediğini ve danışmanlarından borç almak zorunda kaldığı yönündeki açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirtti. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ sosyal medya hesabından açıklama yaparak, kazancımızı milletimizle paylaşmamız vicdani sorumluluğumuzdur dedi.

Milletvekili Demirbağ, “Biz, milletvekilleri olarak milletimize hizmet yolunda ömrünü harcayan insanlarız. Gerek haftalık yaptığımız memleket ziyaretlerinin yol masrafları, gerek sorunlarını çözmemiz için Ankara'ya gelen hemşerilerimizin ağırlanması, gerekse darda olan vatandaşlarımızın desteklenmesi gibi durumlarda kazancımızı milletimizle paylaşmamız vicdani sorumluluğumuzdur. İlgili programdaki kastım, bu nedenlerden dolayı maaşımızın bir bürokrat gibi kendimiz ve ailemiz için kullanılmamasıdır” ifadelerini kullandı.

01 Tem 2022 - 16:46 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kasım MOLLA - Dangozlar,seni anlayamaz Zülfüm.Onlar keenlemyekundur.Yola devam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 16:46