KAZASIZ BİR GÜN YOK!

İcadiye Mahallesi Yakup Şevki Caddesi’nde sürekli kazaların olmasından şikâyetçi olan vatandaşlar, yetkililerin bu duruma bir an önce tedbir almaları yönünde çağrıda bulundular.

KAZASIZ BİR GÜN YOK!
KAZASIZ BİR GÜN YOK!
+1
Video için play'e tıklayın

ÖZEL HABER: ESMA YILDIRIM

İcadiye Mahallesi Yakup Şevki Caddesi’nde, ışıklandırma ve uyarıcı levhaların bulunmamasından dolayı yaşanan kazalardan şikâyetçi olan vatandaşlar, 2. Harput Caddesi’nin trafiğe kapatılması gerektiğini belirterek, “Okula gelen küçük yaştaki öğrenciler kazaya maruz kalıyor. Onların canının yanması ve ağlaması bizlerin içini yakıyor. Yetkililer tedbir almalıdır.” dediler.

“ YETKİLİLER IŞIKLANDIRMA YAPILAMAZ DEDİ”

2.Harput Caddesi’nde sürekli kazaların yaşanmasından dolayı bu yolun trafiğe kapatılması gerektiğini ifade eden esnaf Murat Demirci, “Sürekli bu cadde de kazalar yaşıyoruz. Günde 2-3 kere kazalar yaşanıyor. 2.Haput Caddesi’nden gelen yol kapatılmalı. Kapatılmıyor ise da ışıklandırma yapılmalı. Okula gelen küçük yaştaki öğrenciler kazaya maruz kalıyor. Onların canının yanması ve ağlaması bizlerin içini yakıyor. Aşağıdan kesinlikle yol verilmemelidir. Yetkililer birkaç kez geldi ama o kadar inceleme yapmalarına rağmen hiçbir çalışma yapılmadı. Işıklandırmanın bu cadde de olmadığını dile getirdiler. Olmayacak hiçbir şey yok. Her gün çocukların canı yanacağına buraya bir ışıklandırma yapsınlar ”ifadelerini kullandı.

“KAZA YAPANLARI GÖRDÜKÇE İÇİMİZ YANIYOR”

Kazaların önlenmesi için yetkililer tarafından gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirten vatandaş Yılmaz Aslan, “Yolun ortasına vatandaşlar araçlarını park ediyor. Aşağıdan gelen bir araç yanından ve karşısından gelen kişileri göremiyor. Görememesinin nedeni de park edilen araçlardan kaynaklanıyor. Bu duruma da dikkat edilmesi gerekiyor. Kaza yapıldığında vatandaşların yanına koşuyoruz. Onları gördükçe içimiz yanıyor. Acaba kaza da öldü mü? Düşüncesine her gün giriyoruz. Şiddetle yapılan kazaları görmekten bizler yorulduk. Buraya bir an önce yetkililerin bir çözüm bulmasını istiyoruz. Ya ışıklandırma yapılsın ya da 2.Harput Caddesi trafiğe kapatılsın.” diye konuştu.

“HER AY 4 KAZA YAŞANIYOR”

2.Harput Caddesi’nde sürekli kazalar yaşadıklarını dile getiren vatandaş Kadir Yılmaz da, "Aşağıdan gelen yolun kapatılması gerekiyor. Aşağıdan yukarıya doğru gelen araçlar sürekli bu cadde de kaza yapıyor. Yoldan çıkan araba karşısını göremiyor. Her ay 4 kaza yaşıyoruz. Trafiğin geliş yönü kapatılması gerekiyor. Vatandaşa da yazık bize de yazık artık ”dedi.

“TRAFİK LEVHALARI KONULMALI”

Caddeye trafik levhalarının konulması gerektiğinin altını çizen Faruk Baş, “2.Harput Caddesine trafik işaret levhaları ve ışıklandırmanın konulmasını istiyoruz. Ayrıca okuldan gelen yolun da trafiğe kapatılmasını istiyoruz. Günlük burada kazalar yaşıyoruz. Vatandaşımıza yazık ”diye kaydetti.

15 Eyl 2022 - 12:52 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.