KILIÇDAROĞLU VE EROL SEKİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hayatını kaybeden Zeki Sekin'in ailesini arayarak başsağlığı dileklerini ilettiler.

İzmir Adliyesi'ne düzenlenen hain saldırıda teröristlere beylik tabancası ile karşılık vererek kahramanca mücadelesi sonucunda şehit olan Elazığlı Şehidimiz Fethi Sekin'in babası Zeki Sekin, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, acı gününde Sekin ailesini unutmadı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu kahraman şehidimiz Fethi Sekin'in kardeşi ve Zeki Sekin'in oğlu Ahmet Sekin'i Milletvekili Erol ise Fikri Sekin’i ve kızı Fikriye Sekin'i telefonla arayarak başsağlığı dileklerini ilettiler.

15 Kas 2022 - 00:46 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.