Kimse Elazığ’ın iyi yönetildiğini iddia edemez !

Devleti idare edenler, oy hedefiyle belli bir bölgeye  veya bir zümreye ayrıcalık tanımamalıdır.

Bu yüzden sayın Cumhurbaşkanının Elazığ’ı afet bölgesi ilan etmemesi ve bir başka bölgeye ayrıcalık tanıması vahim bir hatadır. Elazığ’ın gördüğü zarar bilimsel verilerle ortadadır ve afet bölgesi ilan edilen yerlerin çok üzerinde bir zarara uğramıştır. Hiçbir yerel siyasetçi bu hakkaniyetsiz kararı gözü kapalı savunmamalıdır.

Şu bir gerçek ki ; Vekillerimiz bu durumu o zaman görüp, zamanında istifa kartını masaya koyabilselerdi, Elazığ halkı onları alınlarından öperdi biz de kendilerini takdir ederdik. Bizce bu işlerin bu noktaya gelmesinde şaşılacak birşey görmüyoruz. Çünkü istişaresiz, ve kendi milletine tepeden bakan bir AKP iktidarının başarılı olması zaten mümkün değil. İşte TOKİ’lerin yaptığı Konutlar ortada! henüz yıkılmamış evler var, dile kolay 2 yıldır konteynırlarda kalan Elazığlı, Sivriceli vatandaşlarımız var. Şehir tozdan, çukurdan molozdan geçilmiyor. Hergün mahalleliler susuzluktan isyan ediyor. Göç verdik ve vermeye devam ediyoruz, işsizlikten kırılıyoruz. Kimse Elazığın iyi yönetildiğini, adaletle yönetildiğini iddia edemez. Bu durumu değiştirmenin tek yolu ise hakkaniyetli dürüst yetenekli eğitimli helali haramı bilen insanlara bu ili emanet etmektir. Biz Saadet Partisi olarak sürekli sahadayız. Ve vatandaşın kendisiyle konuşuyoruz, iktidarın kontrolündekilerle değil. Ve görüyoruz ki en yakın seçimde hemşehrilerimiz kendisine yapılanların cezasını sandıkta verecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Abdullah Akın/Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı

20 Tem 2021 - 01:31 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.