KKTC Elazığ Derneği Üyeleri Yemekte Buluştu

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri bir araya geldi.

KKTC Elazığ Derneği Üyeleri Yemekte Buluştu
KKTC Elazığ Derneği Üyeleri Yemekte Buluştu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

KKTC Sinan Üniversitesi gastronomi bölümü safinaz kafe’de geleneksel hale gelen dayanışma yemeğine KKTC Elazığ derneği Onursal Başkanı Eğitimci İbrahim Taşel, Dernek Başkanı Yunus Ataş ve çok sayıda dernek üyeleri katıldı.

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş, dayanışma yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti .

Başkan Yunus Ataş konuşmasında, bu güzel gecemize katılan katılamayan bütün hemşerilerime tekrar teşekkür ederim. Her zaman varlığıyla maddi ve manevi olarak yanımızda olan kıymetli onursal başkanımız sayın İbrahim Taşel’e ayrıca teşekkür eder,birliğimiz dirliğimiz daim olsun’’dedi.

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Başkanı İbrahim Taşel’de yaptığı konuşmada,’’Değerli hemşerilerim katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Biz dünyanın neresine gidersek gidelim bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.Elazığ’ın kültürü birleştirici kuşatıcı ve Türkiye’nin değerlerini ortak taşıyan bir kültüre sahiptir.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Elazığlılar için ayrı bir önemi var.1974 yılı ve öncesinde Kıbrıs denince Elazığlılar milli bir dava olarak görürler.

Özellikle 24 Aralık 1963 tarihinde Kıbrıs’ta Elazığlı hemşerimiz Tabip Binbaşı Nihat İlhan’ın eşi Mürüvet İlhan ve çocukları Murat, Kutsi ile Hakan İlhan’ı şehit etmişlerdi.

Her zaman burayı önemli bir değer olarak kabul etti Elazığlılar,bundan sonrada öyle olacaktır.’’dedi.

KKTC ELAZIĞ DENEĞİNDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

KKTC Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Ataş,derneğe katkılarından dolayı Onursal Başkan Eğitimci İbrahim Taşel’e,KKTC Elazığ Kültür VE Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Avukat İrem Arslan Erdal Marmara İNŞ adına KKTC Marmara Temsilcisi Ömer Avcıl,İbrahim Taşel İse Kaya İNŞ Adına Murat Kaya’ya Teşekküre Plaketi verdi.

Yemekten sonra dernek üyeleri arasında Bilardo turnuvası düzenlendi.

23 Oca 2022 - 12:24 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.