KÖPEĞE EZİYET EDEN ŞAHIS HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Elazığ’ın Tadım Köyü'nde bir aracın arkasına bağlanıp sürüklenerek eziyet edilen köpek, bulunduğu yerden alınıp Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

KÖPEĞE EZİYET EDEN ŞAHIS HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
KÖPEĞE EZİYET EDEN ŞAHIS HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Video için play'e tıklayın

Olay, bugün öğlen saatlerinde Tadım köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir köpek, kamyonetin arkasına bağlanarak sürüklenip eziyet edildi.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yetkililer harekete geçti. Köpek, jandarma ekipleri tarafından asılı bulunduğu kamyonetin arkasından kurtarılarak Fırat Üniversite Hayvan Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Konu ile ilgili Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, “Elazığ İl Jandarma Komutanlığına gelen ihbarda köpeğin bir aracın arkasına bağlanarak sürüklendiğinin bildirilmesi üzerine jandarma ekipleri seferber olmuş Köpeğin kurtarılması ve bu vicdansızlığı yapanların cezalandırılmaları amacıyla Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri görevlendirilmiştir. Jandarma ekipleri yaralı köpeği asılı olduğu kamyon arkasından kurtararak Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürmüş ve tedavisinin yapılmasını sağlamıştır. Yaralı köpek tedavisinin yapılmasının ardından jandarma ekiplerince Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi Rehabilitasyon Merkezine götürülerek bakıma alınması sağlanmıştır. Köpeğe eziyet eden şahıs hakkında ise jandarma ekiplerince yasal işlem başlatıldı” denildi.

01 Ara 2021 - 14:29 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.