KOVANCILAR’DA ŞUBE KAPATILMA KARARI ERTELENDİ

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan Ve İş İnsanı Abdullah Köse, ilçede hizmet veren İş Bankası Şubesi’nin kapatılma kararının ertelendiğini kamuoyu ile paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde İş Bankası, Kovancılar’da hizmet vere şubesinin kapatılacağını duyurmuş, ilçe esnafı ve iş insanları başta olmak üzere vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Kovancılar Esnaf Odası ve iş insanları, banka şubesinin kapatılmaması için genel müdürlüğü düzeyinde bazı temaslarda bulundu.

İş İnsanı Abdullah Köse, yapılan görüşmeler sonrasında kapatılma kararının ertelendiğini ve şubenin hizmete devam edeceğini söyleyerek; “Esnaf Odası Başkanı Ahmet beyin girişimleri sonucu ve bizlerin de gerek İş Bankası Müdürü ile gerekse de Bölge Sorumlusu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde büyük bir oranda olumluya doğru ivme kazanmış durumda. Biz ve bizim gibi birçok sorumlu arkadaşımızın taleplerini kendilerine iletmiş bulunmaktayız. Esnaf Odası Başkanı Ahmet bey ile birlikte bugün çok ciddi emek vermekle beraber umuyoruz ki şubeyi ilçede tutma gayretlerimiz boşa gitmeyecektir.” Dedi.

Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, gerekli temasları sağlayarak, şubenin kapanmaması için çalışma yaptıklarını söyleyerek; “genel müdürlüğümüz tarafından alınan kararı üzüntüyle karşılamaktayız. Yaptığımız çalışmalarda herkes desteğini sunmakta bizlerde bu desteklerden dolayı herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçemiz hızla büyüyor ve bine yakın esnafa hitap ediyor. Biran önce bu yanlış karardan dönülmesini talep ediyoruz.” Dedi.

Açıklamaların ardından Özdoğan ve Köseli’nin girişimleri sonrasında banka şubesinin kapatılma kararının ertelendiği öğrenildi.

.

19 May 2022 - 10:17 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.