Köylülerden Bilginoğlu'na teşekkür

Kovancılar İlçesi Soğanlı Köyü Sarıçoban Mezrasında içme suyu hattının tamamlanması dolayısı ile köy derneği yönetimi İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’nu ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Kovancılar İlçesi Soğanlı Köyü Sarıçoban Mezrasında içme suyu hattının tamamlanması dolayısı ile köy derneği yönetimi İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’nu ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu’nu ziyaret eden Sarıçoban Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi Bilginoğlu’na desteklerinden dolayı plaket takdim ettiler.

Ziyarette Kovancılar İl Genel Meclisi Üyesi Selami Sarıpolat, Sarıçoban Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Çelik, Üyeler Celal Sertkaya ve Müslüm Arslan’da hazır bulundular.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Sarıçoban Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Eyüp Çelik, köylerinin içme suyu sorunun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılarak hizmete açıldığını, bu sebeple köylerine olan desteklerinden dolayı Bilginoğlu’na dernek olarak plaket takdim etmeyi planladıklarını söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu ise yaptığı değerlendirmede; “Sarıçoban Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleri ile İl Genel Meclisi Üyesi Sayın Selami Sarıpolat’a bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Şüphesiz bu tür güzel hizmetler bizlere sağlanan kaynaklar ile gerçekleşmektedir. Kaynakların doğru yerlerde kullanıldığını, insanlarımızın temel ihtiyaçlarını giderdiğini ve amacına ulaşarak insanlarımızın mutluluğuna neden olduğunu görmek bizleri elbette sevindirmektedir. Bu imkânların sağlanması nedeniyle Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, İl Genel Meclisi Başkanı ve Üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Tesisimizin köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

05 May 2014 - 15:19 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.