Küçükel, son yolculuğuna uğurlandı

Hayatını kaybeden Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Rasim Küçükel, son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara’da bir süredir tedavi gören Elazığ eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Rasim Küçükel, önceki gün yaşamını yitirdi. Naaşı Elazığ’a getirilen Küçükel için İzzetpaşa Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Küçükel'in naaşı İçme Köyü aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze namazına, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Adalet ve İç İşleri eski Bakanı Mehmet Ağar, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar,Zülfü Demirbağ, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz,İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1927 doğumlu olan Küçükel, 1963-1968 yıllarında Elazığ Belediye Başkanlığı yapmış, 1973 yılında ise milletvekili seçilerek 2 dönem mecliste görev almıştı.

15 Eki 2018 - 16:08 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.