KURNAZ: "BASIN BAYRAMINI KUTLUYORUM"

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Turan Kurnaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Turan Kurnaz yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Basın demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayan, kamuoyunun doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları, demokrasinin güçlenmesine büyük katkı sağlamaktadır.

Bu kapsamda, Türk basını ülkemizin menfaatlerini ve kamu yararını gözeterek kamuoyunu aydınlatırken toplumsal değerlere, hukuka ve basın meslek ilkelerine uyarak, gazetecilik görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir

Hertürlü olumsuz şartlara rağmen görevini yılmadan yaparak kamuoyunun doğru, tarafsız ve hızlı haber almasını sağlayan; çoğulcu ve katılımcı demokrasinin gelişmesinde büyük rol oynayan, gazetecilik mesleğini ilkeli, dürüst ve ahlak ilkeleri ile yerine getiren, her zaman doğru ve ilkeli habercilikten yana, sorumlu yayıncılık ilkelerinden taviz vermeyen, basın emekçilerimizin "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını" kutlar, zor şartlar altında yürüttükleri görevlerinde başarılar dilerim.”

24 Tem 2022 - 13:01 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.