KURSİYERLER İÇİN HARPUT GEZİSİ DÜZENLENDİ

Elazığ Belediyesi, engelli bireylerin sosyal yaşamda aktif olmaları için şehre kazandırılan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kurslara katılan kursiyerler için Harput gezisi düzenledi.

KURSİYERLER İÇİN HARPUT GEZİSİ DÜZENLENDİ
KURSİYERLER İÇİN HARPUT GEZİSİ DÜZENLENDİ
Haber albümü için resme tıklayın

Kursiyerler aileleri ile birlikte ilk olarak Elazığ Belediyesi’ne ait “Gakgobüs”te müzikler eşliğinde Harput turu yaptılar. Daha sonra Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Müzeler Şehri Elazığ” projeleri arasında yer alan Elazığ Musiki Müzesi’ni gezen kursiyerler ardından Urartular tarafından yapılan Harput Kalesi’ni gezerek kalenin tarihi ile ilgili bilgi aldılar.

Son olarak Elazığ Belediyesi tarafından, Harput’ta şehre hakim bir noktada inşa edilen ve sunduğu eşsiz görsel şölen ile konuklarını ağırlayan Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası’nın ziyaret eden kursiyerlere daha sonra çeşitli ikramlarda bulunuldu.

“ÇOK GÜZEL BİR HİZMET”

Düzenlenen Harput gezisinde keyif dolu vakit geçirdiklerini ifade eden Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki kurslarda kursiyer olan Ömer Pala, “Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kurslara katılıyorum. Kurslar benim için çok verimli geçiyor ve çok keyifli vakit geçiriyorum. Gerçekten çok güzel bir hizmet. Benim gibi engelli bireylerin sosyal hayatta daha aktif rol alması için böyle etkinliklerin devam etmesi lazım. Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki arkadaşlarımız ve hocalarımızla beraber Harput’a geziye geldik. Harput’ta Elazığ Belediyesi tarafından yapılan Musiki Müzesi, Cam Seyir Terası başta olmak üzere Harput’un tarihi yerlerini gezdikten sonra bizlere çeşitli ikramlarda bulundular. Oldukça keyifli ve eğlenceli vakit geçirdik. Bize bu hizmeti sunduğu için Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

17 Ağu 2022 - 16:51 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Esma Yıldırım


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.