Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Kutlu doğum haftasının 1443. Yıldönümünü kutladığımız şu günlerde Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da bir kutlama mesajı yayımladı.

Kutlu doğum haftasının 1443. Yıldönümünü kutladığımız şu günlerde Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında peygamber efendimizin tüm insanlık için bir değer olduğuna vurgu yapan Başkan Yanılmaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kutlu Doğum Haftasını kutladığımız için son derece mutlu olduğumu öncelikle ifade etmek istiyorum.

Önemli olan bu hafta da yapılan etkinliklere katılım göstermek ya da bu etkinliklerin parçası olmak değil, bu hafta vesilesiyle bir şeyleri hayatımıza değiştirmektir.

Hz Muhammed (SAV) Kutlu doğumu sadece bizim için değil bütün dünya için en değerli armağan olmuştur.

Bu duygu düşüncelerle tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum.

14 Nis 2014 - 15:18 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.