KYK MÜDÜRÜ TOPAL İSKENDERUN ÜNİVERSİTESİNDE

Elazığ KYK Yurt müdürlü Kayahan Topal yurt müdürlüğü görevinden ayrılarak, İskenderun üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler müdürlüğünde göreve başladı.

KYK MÜDÜRÜ TOPAL İSKENDERUN ÜNİVERSİTESİNDE
Haber albümü için resme tıklayın

3 yıldır sürdürdüğü Elazığ KYK yurt müdürlüğü görevinden ayrıldığını ve İskenderun Üniversitesinde Basın ve Halkla İlişkiler müdürü olarak göreve başladığını belirten Kayahan Topal,Yaklaşık 3 yılı aşkın bir süredir yürütmüş olduğum Elazığ KYK Yurt Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.

Rabbim nasip ederse bundan böyle Akdeniz’in incisi İskenderun Teknik Üniversitesinde Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapacağım.

Gençlik ve Spor Bakanlığında çalışmış olduğum süre içerisinde kendisinden çok şey öğrendiğim, bizler için her zaman bir yol gösterici ve ağabeylik yapan başta Bakan Yardımcımız Sn. Sinan Aksu’ya, birlikte çalışma imkanı bulduğum il milletvekillerimize ve çalışma arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.

Bundan böyle kendisiyle çalışmaktan gurur duyacağım İskenderun Teknik Üniversitemizin değerli Rektörü Prof. Dr. Sn . Türkay Dereli hocama da bizleri bu göreve layık gördükleri için bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum.

Aziz şehir Elazığ’ı çok seven bir Kardeşiniz olarak İskenderun’da bir evinizin olduğunu hatırlatıyor ve üniversite tercihlerinizde İSTE (İskenderun Teknik Üniversitesi) farkını yaşamanızı öneriyorum” Dedi.

17 Haz 2020 - 13:24 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.