Mağdur ailenin evi yenilendi

Haber: Meltem Turan - Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, merkez Kuyulu köyünde evi yanan aileye yardım eli uzattı. Başkan Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla mağdur ailenin evi onarıldı.

Mağdur ailenin evi yenilendi
Mağdur ailenin evi yenilendi
Haber albümü için resme tıklayın

Elazığ merkeze bağlı Kuyulu köyünde Haziran ayında Bardakçı ailesinin evi henüz bilinmeyen bir nedenle yanarak kullanılmaz hale gele gelmiş, evin içerisindeki eşyalar da kül olmuştu.

Biri engelli 4 çocuk, anne ve kayınvalidenin yaşadığı evin yanması Bardakçı ailesini zor durumda bırakmıştı. Herhangi bir geliri ve kalacak yeri olmayan aile yardımseverlerden ve devletten evlerinin onarılması çağrısında bulunmuştu.

Ailenin bu çağrısına sessiz kalmayan Elazığ belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mağdur ailenin evinin onarılması için talimat verdi.

Başkan Şahin Şerifoğulları'nın talimatı üzerine Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal hizmetler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, ulaşım hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yanan evde tadilat başlatan ekipler, kısa sürede evi yaşanabilecek bir seviyeye getirdi.

Evlerinin onarılmasından ötürü mutluluklarını dile getiren Bardakçı Ailesi, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğumlları'na gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür etti.

Başkan Şahin Şerifoğulları'nın mağdur aileye gösterdiği duyarlılık köy halkı tarafından da takdirle karşılandı.

19 Tem 2019 - 14:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.