MANDAL, AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Fırat Üniversitesi'nde akademisyenler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

MANDAL, AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
MANDAL, AKADEMİSYEN VE ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ
Haber albümü için resme tıklayın

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü’nce, Atatürk Kültür Merkezi’nde akademisyenlere yönelik düzenlenen, söyleşi programında konuşan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, TÜBİTAK’ın proje ve çalışmalarıyla ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Akademisyenlerin, TÜBİTAK projeleriyle ilgili sorularını da cevaplandıran Prof. Dr. Mandal, daha sonra Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda öğrencilerle bir araya gelerek, “Geleceğimizin Gücü Gençlerimiz ile Birlikte Başaracağız” konulu konferansa katıldı.

Düzenlenen programlara, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

29 Kas 2021 - 14:42 Elaziğ- Gündem

Mahreç   Editör


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.