Merdivenler neden çalışmıyor?

Elazığ Belediye İş Merkezindeki yürüyen merdivenlerin uzun süredir hizmet vermediği öğrenildi.

HABER: VEDAT YETİK

Elazığ Belediye İş Merkezindeki yürüyen merdivenlerin uzun süredir hizmet vermediği öğrenildi.

Belediye İş Merkezi’ndeki yürüyen merdivenler geçmiş dönemlerde vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla hizmete açılmıştı.

Yürüyen merdiven sayesinde özellikle yaşlı vatandaşlar iş merkezinde bulunan fatura tahsilat bürolarına rahatlıkla ulaşabiliyorlardı. Ancak merdivenlerin uzun süredir devre dışı olduğu bildirildi. Bu durumdan şikayetçi olan vatandaşlar, Elazığ Belediyesi’nin yürüyen merdivenleri tekrar faaliyete koymasını istediler.

Şikayetlerini dile getiren vatandaşlar: “Ramazan ayında çektiğimiz çileyi görsünler. Buraya özellikle emekli kesimi, yani yaşlılar geliyor. Fatura yatırmak için onlarca basamak merdiven çıkıyoruz. Bu sıcakta bu sıkıntıyı bizlere çektirmesinler. Merdivenlerden çıkamayan insanlar var. Çıkanlar ise zorlukla çıkıyor. Bu soruna biran önce çözüm bulunsun.” dediler.

23 Haz 2016 - 22:33 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.