MHP Grubu Binek Araç Alımına Karşı Çıktı

Elazığ İl Özel İdaresi’nin Temmuz ayı il genel meclisi toplantıları İbrahim Şerbet’in başkanlığında devam ediyor.

Toplantıların üçüncü oturumunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hizmet aracı olarak kullanılmak üzere alınacak araç ile ilgili meclise bilgi verildi.

Görüşülen maddeyle ilgili söz alan İl Genel Meclisi Üyesi Osman Dilek, binek araç alımlarında ketum olunması gerektiğini belirterek, grup olarak alıma karşı olduklarını kaydetti.

İl Genel Meclisi Üyelerinden Mahmut Okçuoğlu’da, ilgili müdürlüğün envanterinde hizmet aracı olarak kullanılabilecek başka bir aracın olup olmadığını sordu. İl Genel Meclisi üyelerinden Eruğrul Kar da, diğer meclis üyelerinin aksi yönünde söz alarak, milli eğitimin talebinin kendi bütçelerinden olduğunu ve özel idarenin kendi bütçesi ile ilgili olmadığını söyledi. Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde hizmet aracı olarak kullanılmak üzere alınacak araç ile ilgili maddenin oylamasına geçildi. MHP’li üyelerin ret vermesine karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. İl Genel Meclisi toplantısına katılan Tarım ve Orman Müdürü Turan Karahan, müdürlük olarak bakanlık ve il özel idaresinden aldıkları kaynaklarla yapılan çalışmalarla ilgili meclise bilgi verdi

04 Tem 2019 - 17:07 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.