MHP "KÖYÜM BENİM" SOHBET TOPLANTILARINA BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl başkanlığı Adım Adım 2023 başlığı altında Elazığ’da “Köyüm Benim Sohbet Toplantıları” yapacak.

MHP "KÖYÜM BENİM" SOHBET TOPLANTILARINA BAŞLIYOR
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi, 7, 8 ve 9 Ekim tarihlerinde Elazığ’da “Adım Adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” temalı köy ziyaretleri gerçekleştirecek.

Yapılacak olan programa, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilimiz Yaşar Yıldırım, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş ve MHP MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir katılacak.

MHP Elazığ il başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Genel Merkezimizin ilk olarak ilimizde başlatmış olduğu, ADIM ADIM 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları temalı köy ziyaretleri kapsamında ilimize teşrif edecek olan; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilimiz Yaşar Yıldırım, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, MHP MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir ve MHP Elazığ İl Başkanımız Semih Işıkver'in katılımıyla gerçekleştireceğimiz toplantımıza, teşriflerinizden onur ve mutluluk duyarız. “Köyüm Benim” temalı sohbet toplantıları sırasında, köy köy dolaşılarak en ücra köşelerdeki hemşehrilerimizle kucaklaşacağız, yerinde tespit edecek, talep ve sorunları dinleyecek, partimizin misyonunu, vizyonunu, mesajlarını, sorunların çözümüyle ilgili yaklaşımını hemşehrilerimize anlatacağız” denildi.

06 Eki 2022 - 23:52 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.