MHP'den Belediye'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Oğuzhan Demir, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Veysel Esen ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Oğuzhan Demir, Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Veysel Esen ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bir değerlendirme yapan MHP MKYK Üyesi Veysel Esen, “Seçimlerin şehrimizde büyük bir olgunlukla geçtiğini ifade ederek “Yapılan çalışmalar ve siyasi gayretlerden sonra vatandaşların iradesiyle seçim sonuçları oluştu. Belediyemiz yeni Belediye Başkanına ve çalışma ekibine kavuştu. Vatandaşın ortaya koyduğu iradeye, derin bir muhabbetle saygı duyuyoruz. Belediye Başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

“30 Mart Yerel seçimleri daha önce yaşanmamış bir şekilde, demokratik bir ortamda geçti” diyen MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir’de Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret dolayısıyla misafirlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise “Elazığ Türkiye’ye örnek olacak bir seçim dönemi geçirdi” diyerek açıklamasında şunları ifade etti:

“Artık seçim bitti hizmet dönemi başladı. El birliğiyle Elazığ’ı daha ileri götürmek, büyütmek, geliştirmek ve zenginleştirmek için gayret edeceğiz. Elazığ’ın menfaatleri hep önceliğimiz olacak ve Elazığ’ın menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Siyasal bir belediyecilik değil, hizmet öncelikli belediyecilik anlayışını hâkim kılacağız. İnanıyorum ki Elazığ’daki bütün partiler, tüm dernekler ve bütün vakıflar bu hizmetlerimizin içinde olacaklar. Biz Elazığ’ı birlikte yöneteceğiz ve hep birlikte hareket edeceğiz”

17 Haz 2014 - 11:32 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.