Milletvekili Ağar Tekirdağ’dan Kars’a Teşkilat Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar Doğu’dan Batı’ya, Anadolu’dan Trakya’ya teşkilat çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti 7. Olağan Genel Kongresi öncesi başlayan il ve ilçe kongre çalışmalarına büyük bir özveri ile katılan Milletvekili Ağar hafta sonu da partisinin Tekirdağ ve Kars il kongresine iştirak etti.

Genel Merkez tarafından tebliğ edilen Ege Bölgesi Koordinatörlüğü görevi sonrası Ağar, Ege’de bulunan birçok il ve ilçede kongre çalışmalarına katılarak bölgede yapılan teşkilat çalışmalarını tamamladı.

Ege Bölgesi’nde çalışmaları tamamladıktan sonra seçim bölgesi olan Elazığ’a gelen Ağar, Elazığ’da kurum ve kuruluş müdürlerini ziyaret ederek Elazığ’da yürütülen çalışmaları takip etti. Esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Ağar, sorun ve talepleri dinleyerek çözüm noktasında gerek partisinin Genel Merkezi gerekse de ilde bulunan kurumlar ile görüşmeler gerçekleştirerek sorunların çözeme kavuşması için adımlar attı.

Elazığ’da çalışmalarını tamamladıktan sonra tekrar Ankara’ya dönen Milletvekili Ağar ara vermeden teşkilat çalışmalarına katıldı.

Türkiye genelinde Doğu’dan Batı’ya il il partisinin kongrelerine katılan Milletvekili Ağar, kongreler önce Genel Başkan Yardımcı Erkan Kandemir ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalara katılarak kongre hazırlıklarını takip ediyor.

Milletvekili Ağar Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen Kahramanmaraş, Kocaeli, Tekirdağ ve Kars 7. Olağan kongresine katıldı. Ağar, kongreler öncesi Kandemir ile birlikte yapılan hazırlıkları inceleyerek kongre sürecini takip etti.

16 Kas 2020 - 15:02 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.