Milletvekili Bulut: 'Yıkım işlerini komisyon yapsın, geliri Elazığspor'a bağışlansın'

Milletvekili Metin Bulut Elazığ'da gerçekleşecek olan yıkımların oluşturulacak bir komisyon tarafından yürütülmesi önerisinde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ’daki hasarlı binaların yıkım işlerinin komisyon tarafından yürütüleceğini ve yıkımlardan elde eden gelirlerin Elazığspor’a verileceğini duyurdu.

Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklamada; “Depremin ilk gününden beri konuşulan konulardan birisi de yıkım meselesi oldu. Üzerine çok ciddi şekilde spekülasyon yapıldığı ve sürekli şehrin gündemini işgal eden ve aslında işgal etmeye değmeyen konulardan bir tanesi. Biz o günlerde de aynı şeyi söylüyorduk şimdi de aynı şeyi söylüyoruz. Hem kurumların töhmet altında kalmaması hem kimsenin bu konuda kapılarında istifham oluşturmaması açısından o gün teklifimizi söylemiştik. İl Özel İdaresi, Valiliğimiz elinden geleni yapıyor bu konuda. Bana gelirse bu konuda son noktayı koymamız gerekiyor. Elazığspor malum çok ciddi kaynak arayışı içerisindeyiz kaynak ihtiyacı var. Benim bu konudaki tavsiyem, oluşacak bir komisyon tarafından bu yıkım işlerinin yapılması. Bu komisyonda Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü olabilir Elazığ Belediyesi olabilir İl Özel İdaresi olabilir bunlar tarafından yapılan bir komisyon bu yıkım işlerinin hepsini yapacak ve buradan gelen gelir de kontrollü bir şekilde Elazığspor’a aktarılacak. Böyle olursa herkes töhmet altında kalmaktan kurtulmuş olur birde Elazığspor ihtiyacı olan kaynakla da buluşmuş olur” dedi.

18 Eyl 2021 - 00:56 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

mehmet - sayin vekil elazigsporu 3lige dusurdunuz simdimi akliniza geldi giden geri gelmiyor elazigsporu oldurdunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 00:56