Mini Terminal Binası İnşaatı Yükseliyor

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine değer katan çalışmalarına devam ediyor.

Terminal Binası İki Ana Merkezden Hizmet Verecek

Toplam 7500 m2 alan üzerine inşa edilen ve 1329 m2 kullanım alanına sahip olacak Mini Terminal binasının temel beton döküm çalışmaları tamamlandı.

Elazığ’ın ilçe ve komşu şehirler arasında ki ulaşım hizmetini sağlayacak terminal binası, iki ana merkezden vatandaşlara hizmet verecek. Mini terminalden Malatya, Ağın, Baskil, Keban ve Sivrice’ye, doğu terminalinden ise Arıcak, Alacakaya, Karakoçan, Kovancılar, Maden, Palu ve komşu illere ulaşım hizmeti sağlanacak.

Mini Terminal binası bünyesinde; güvenlik-danışma, emanet odası, bekleme salonu, kafeterya, yönetim ofisi, 6 adet bilet satış ofisi, personel odası, şoför dinlenme odası, 10 adet yarı açık peron ve 55 adet üstü açık peron yer alacak.

  1. yılı içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanan mini terminal binası, yeni haliyle iller ve ilçeler arası ulaşım bağlantısına kalite ve konfor kazandırmış olacak.

06 Eki 2020 - 21:03 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.