Muharrem Ayına Özel Tasavvuf Konseri

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, “Muharrem Ayı” etkinlikleri çerçevesinde Kültür Park Amfitiyatro’da Tasavvuf Konseri gerçekleştirecek.

19 Ağustos Perşembe günü Saat 19.30’da Kültür Park Amfitiyatro’da düzenlenecek etkinlikte, Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından tasavvuf konseri dinletisi sunulacak. Şef Kenan Çimtay öncülüğünde gerçekleşecek konserde, birbirinden güzel ilahi ve kasideler vatandaşlarımız için seslendirilecek.

KONSER SONRASI AŞURE İKRAMI YAPILACAK

Konser sonrası alanda bulunan vatandaşlarımıza, pandemi tedbirleri çerçevesinde aşure ikramı yapılacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “AŞURE KARDEŞLİĞİN SİMGESİDİR”

Elazığ Belediyesi’nin Muharrem ayı dolayısıyla düzenleyeceği etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Muharrem ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğunu vurgulayarak; “Aşure; paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve kardeşliğin simgesidir. Milletimiz asırlardır sürdürdüğü bu gelenekle, sevinci de, tasayı da birlikte paylaşmaya devam etmektedir. Aşure günü gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına önemli bir etkinliktir. Bu günler millet olarak kaynaşmamız adına büyük önem arz ediyor. Bu kapsamda Muharrem ayı dolayısıyla düzenleyeceğimiz tasavvuf konserine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.” dedi.

19 Ağu 2021 - 10:46 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.