Muhtardan Belediye’ye teşekkür

Elazığ Belediyesi yaz sezonu içerisinde tüm mahallelerde başlattığı yeniden yapılandırma çalışmaları çerçevesinde dün Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü.

Belediye ekipleri Cumhuriyet Mahallesi’nde asfalt öncesi sıkıştırma, asfalt serim kaldırım tretuar çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Doğan mahallelerinin yeni yerleşim bölgelerinin olduğunu ifade ederek, Belediye’nin özverili çalışmalarından dolayı Başkan Selmanoğlu’na teşekkür etti. Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhuriyet Mahallesi’nde bu yıl içerisinde yapılan çalışmalar oldukça güzel. Kaldırımlarımız hiç yokken şimdi tamamen yapıldı. Burası hızla gelişen yeni bir yerleşim bölgesi olduğundan dolayı alt yapı çalışmaları sonlandırılarak, sokak ve caddeler asfaltlandı. Başkanımız Sayın Süleyman Selmanoğlu ile Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürümüze teşekkür ediyorum. Mahallemizde büyük bir titizlikle çalışmalar sürdürülmekte” dedi.

Elazığ’ı bir bütün olarak değerlendirdiklerini, hizmette hiçbir zaman mahalle ayrımı yapmaksızın her mahalleye eşit mesafede yaklaştıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları ifade etti:

“Cumhuriyet Mahallesinde ekiplerimiz asfalt serimi ile kaldırım tretuar çalışmalarını asgari düzeyde sürdürüyor. Mahalle sakinlerimizin rahatı için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmekteyiz. Bizler insana hizmeti bir ibadet sayıyoruz. Mahallemizin eksiklikleri bir bir giderilmektedir. Muhtarımızın da ifade ettiği gibi sokak ve caddeler kendi üretimimiz olan kaldırım taşları ile süslenmekte. Ayrıca çocuklarımız için oyun gruplarını da inşa ediyoruz. Hemşerilerimizin bu ilgisine layık olmak adına, bundan sonraki zaman diliminde de dur durak demeden çalışacağız.”

05 Ağu 2008 - 08:06 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.