MÜSİAD’tan Ankara Çıkarması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’da birtakım ziyaretler gerçekleştirdiler.

MÜSİAD Elazığ Şubesi’nden gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “ MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, 7.Dönem MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyelerimizden oluşan bir heyetle Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler

MÜSİAD Elazığ heyeti ilk olarak 4. Dönem Başkanımız AK Parti Elazığ Milletvekili MKYK Üyesi Metin Bulut ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ile bir araya geldiler. Heyetimiz milletvekillerimizi ziyareti sonrasında; hemşerimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı, MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Hasan Büyükdede, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Nurettin Nebati ve son olarak MÜSİAD Başkanı Sayın Hasan Fehmi Yılmaz’ı ziyaret ettiler.”

“Ödemeler Konusunda Görüşerek Çözüm Sağladık”

Gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, “Ziyaretlerimiz sırasında MÜSİAD Elazığ Şubesi’nin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptık. Bölgemiz ve ilimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. İhalesi yapılan 2. OSB için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı MÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu üyemiz Hasan Büyükdede ile ödemeler konusunda görüşerek çözüm sağladık. Görüşmelerimiz çok güzel geçti, yapmış olduğumuz ve yapacağımız projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk.” dedi

22 Haz 2021 - 14:59 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.