Nüket Küçükel Ezberci'ye Cumhurbaşkanı'ndan görev

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı kurum ve kuruluşlara yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete kararlarına göre Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyeliğine Elazığlı hemşehrimiz Nüket Küçükel Ezberci getirildi.

NÜKET KÜÇÜKEL EZBERCİ KİMDİR?

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Nüket Küçükel Ezberci, İş hayatına 1992 yılında Dışişleri Bakanlığı’nda başladı. Bakanlığın çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 2007 yılında aile şirketi olan Güven Hastanesine geçti. Güven Hastanesi yönetim kurulu başkanlığı görevini üslenen Nüket Küçükel Ezberci TÜSİAD üyesidir.

1969 doğumlu olan Nüket Küçükel Ezberci, 1986 yılında TED Ankara Kolejini bitirmesini müteakip, Harlaxton College’ın, (Grantham/İngiltere) ardından Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı.

1992 yılında T.C. Dışişleri Bakanlığının Meslek Memuru sınavlarını kazanmış; bu çerçevede 1994 – 1997 yılları arasında Essen Başkonsolosluğunda İkinci Katip, 1997- 1999 yılları arasında T.C. Kudüs Başkonsolosluğunda Konsolos, 2001 – 2005 yılları arasında Madrid Büyükelçiliğinde Başkatip olarak görev yapmştır. 2005 2007 yıllarında da Avrupa Birliği Genel Sekreterliğinde Siyasi Şube Müdürlüğü görevini deruhte eden Küçükel Ezberci, 2007 yılının sonunda aile şirketi olan Güven Hastanesi’ne geçti.

Halihazırda Güven Hastanesi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığını, kurucusu olduğu BNK Bilgi İşlem, Yazılım ve Danışmanlık Ltd. Şti. Müdürlüğünü ve ailenin sağlık alanındaki deneyimlerini eğitim alanında teşmil ederek Güven Üniversitesini hayata geçirmek üzere kurduğu Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı mütevelli heyet üyeliğini sürdüren Küçükel Ezberci, evli ve üç çocuk annesidir.

DEİK/SAİK Yürütme Kurulu Üyeliğinin yanı sıra, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Akredite Hastaneler Derneği, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD), Ankara Sağlık Kuruluşları Derneği, Endeavor Derneği, Bilkent Mezunları Derneği, Atlı Spor Kulübü gibi sivil toplum kuruluşlarına üyedir.

Günışığı Gazetesi olarak Hemşehrimiz Nüket Küçükel Ezberci'ye yeni görevinde başarılar dileriz

26 Ara 2019 - 16:19 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kürşat - Bı kodaman çocuğuna kıyak yapılmış.Bu TÜSİAD in iktidara muhalif ve malum dış güçlerin turkiye uzantısı olduğunu bilmeyen varmı? Gezi finansorleri bunlar değil mi? O zaman ki başkan koç,otelini bu işe tahsis etmemiş miydi?Eeee.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 16:19