Odak-Final Gıda'dan 15 Engelliye tekerlekli sandalye

Elazığ`da faaliyet gösteren Odak ve Final Pazarlama firması, 15 engelliye tekerlekli sandalye dağıttı.

Elazığ`da faaliyet gösteren Odak ve Final Pazarlama firması, 15 engelliye tekerlekli sandalye dağıttı.

Elazığ Valisi Muammer Erol, 3 yıldır engellilerin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yapan şirketin herkese örnek olması gerektiğini belirtti. Erol, gönüllerini kırmadan, rencide etmeden ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Erol, “Her şey emanet, emanetin hakkını vermek de kendisinde verilen emanetin kıymetini bilmek, şükrünü etmek de... Verebildikleriniz sizindir. Veremediklerinizin hamalısınız” dedi.

Şirket kurucularından Aykut Sunguroğlu da 3 yıldır tekerlekli sandalye dağıtımı yaptıklarını söyledi. Yapılan işin yardım olduğunu, yardımların gizli yapılmasına inandığını ifade eden Sunguroğlu, Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Ömer Çöteli`nin, diğer iş adamları ve hayırseverler için emsal teşkil etmesi adına böyle bir tören yapılmasını istediğini ifade etti.

Sunguroğlu, “Biz de kabul ettik. Bu vesile ile tüm iş adamı arkadaşlarımıza, ağabeylerimize seslenmek istiyorum. Bu memlekette kazandıklarımızı gene bu memlekette ihtiyacı olan hemşehrilerimizle paylaşmak istiyorum” dedi. Daha sonra 5`i akülü 15 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı. Tekerlekli sandalye alan 6 yaşındaki Ceren Bayram, törende bir şarkı söylemek istediğini söyledi. Küçük kızın söylediği şarkı kendisini dinleyen protokolden yoğun alkış aldı. Törene, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul ve davetliler katıldı.

(GÜNIŞIĞI)

24 Haz 2010 - 23:52 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.