Öğretmenler Yemekli Programda Bir Araya Geldi

Haber: Vedat Yetik - Elazığ'ın güzide eğitim kurumlarından Mustafa Kemal Ortaokulu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yemekli program düzenledi. Programda okulda görev yapan idareciler, öğretmenler ve ailelileri bir araya geldi.

Öğretmenler Yemekli Programda Bir Araya Geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Okul Müdürü İbrahim Bişi, programda yaptığı konuşmada, her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bu etkinliği organize ettiklerini söyledi.

BİŞİ: "İYİKİ ÖĞRETMEN OLMUŞUZ"

Geleneksel hale getirdikleri programın bu yıl 5.'sini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İbrahim Bişi, "Programımıza katılan tüm arkadaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ederim" dedi.

Öğretmenliğin önemine dikkat çeken Bişi, "Öğretmen demek, karşılıksız sevgi, hoşgörü, fedakarlık demektir. En önemlisi sabır demektir. 'Hiçbir şey olamazsan öğretmen ol' derler. Biz iyi ki öğretmen olmuşuz. İyi ki çocuklarımızın, insanlarımızın derdiyle dertlenmişiz. İyi ki eğitimin bir neferi olmuşuz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm eğitim çalışanlarına Allah'tan rahmet diliyorum. Halihazırda çalışan bütün eğitim çalışanlarına gününüz kutlu olsun diliyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÇABUK: "BAYRAĞI EN SALIKLI ŞEKİLDE GELECEĞE AKTARACAĞIZ"

Müdür Yardımcısı Yılmaz Çabuk ise yaptığı konuşmada, "24 Kasım öğretmenler gününde arkadaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu memleketi yok günlerinden bugüne getiren öğretmenlerimizi, yokluktan varlığa getiren büyüklerimizi saygıyla anıyoruz. Biz de bizden sonrakilere bayrağı en salıklı şekilde iletmek için söz veriyoruz" dedi.

25 Kas 2019 - 16:00 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Korkut - Öğretmen olmazsan,başka olacağın zaten bişi yok.Son tercih, bişey olamayacağız bari hoca olalımLafa bak,hizaya gel, Türkiye'yi bugünlere getiren ogretmenlermiş, güldürme be. her gün okullarda ki skandallar,haberlerin en büyük kısmını hala. işgale devam ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Kasım 16:00
01

Ercan KESKİN - İbrahim BİŞİ hocamızla eski öğretmenlerin eğitim tutkusunu yeniden görmeye başladık. Kendisinden Allah razı olsun. Örnek bir eğitimci. Allah Yolunu açık etsin. Böyle birkaç tane örnek idareci daha var. Onların nezdinde tüm Öğretmenlerin Gününü kutluyorum. İyi ki varsınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Kasım 16:00