Öğretmenleri n Resim sergisi açıldı

Elazığ’da görev yapan resim öğretmenlerinin hazırladığı karma resim sergisi eski hükümet konağında açıldı.

Elazığ’da görev yapan resim öğretmenlerinin hazırladığı karma resim sergisi eski hükümet konağında açıldı.

Açılışa Vali Muammer Erol ve çok sayıda davetli katıldı. 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen sergide 100’e yakın tablo sergileniyor.

Sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

Öte yandan, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği bölümü tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle resim sergisi açıldı.

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi A Blok Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan sergiye çok sayıda davetli katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Kılıç ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürol tarafından açılışı yapılan sergide, Resim-İş Öğretmenliği 2. ve 3. sınıf öğrencilerin yaptıkları eserler sergilendi.

Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Kılıç, bu tür sergilerin öğrencilerin yeteneklerini sergilemeleri açısından önemli olduğunu belirterek, sergide bulunan eserleri beğendiğini, bu vesile ile tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladığını söyledi.

24 Kas 2009 - 19:09 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.