Okçularımız'a hedef Çanakkale!

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 27-29 Ağustos 2010 tarihleri arasında düzenleyeceği Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’na

Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 27-29 Ağustos 2010 tarihleri arasında düzenleyeceği Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’na katılacak olan Elazığ Gençlikspor Kulübü Okçuluk Takımı bugün Çanakkale’ye hareket ediyor…

3 Antrenör ve 12 sporcu katılacak…

27 Ağustos Cuma günü Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’nde düzenlenecek olan Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’na Antrenör Nida ESEN ile Yardımcı Antrenörler Fatih KAAN,Gökhan TAŞ’ın nezaretinde katılacak olan Gençlikspor Kulübü Okçuluk Takımı’nda şu sporcular yeralıyor; Tolunay KOZAN, İsmet Mert KEKE, Kubilay KOZAN, Mirza KARLIDAĞ, Bülent ÖZ, M.Samet ÇAKICI, Taha KALKAN, Bilgehan BULUT, Selin KOVA, Sena SERTDEMİR, Nursena GÜLTEKİN ve Ekin ÖZCAN.

29 Ağustos Pazar günü yapılacak olan karşılaşmalar ile sona erecek olan Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda ilimiz hakemlerinden Atıl SER de görevli olarak katılacak.

24 Ağu 2010 - 20:52 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.