Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla il genelinde okullardaki, kantinleri sıkı takibe aldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimle ilgili açıklamada bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Turan Karahan; " Pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitimin başlamasıyla öğrencilerin sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak için gıda kontrol görevlilerimiz okul kantinleri ve yemekhanelerinde denetimleri artırdı.

Okulların açılmasından sonra satışlara başlayan kantinler öğrencilerin uğrak yeri… Biz de denetimlerde kantinlerin genel ve özel hijyen koşulları, satılmasına izin verilen gıdaların kontrolü, ürünlerin muhafaza koşulları, son tüketim tarihleri gibi konuların yanı sıra maske, mesafe, temizlik koşullarını da denetliyoruz "dedi.

Karahan konuşmasının sonunda kurallara uyan kantinlere teşekkür ederek, denetimlerin yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

19 Eyl 2021 - 13:17 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.