ORKUN’DAN, KOCA'YA ZİYARET

Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel yayın yönetmeni M. Nafiz Koca’yı ziyaret eden Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, Elazığ’ın sorunlarını ve siyasetini değerlendirdi.

ORKUN’DAN, KOCA'YA ZİYARET
ORKUN’DAN, KOCA'YA ZİYARET
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, vatandaşların milletvekillerini ulaşamadığını kaydeden Orkun; “Elazığ’da ki en büyük sıkıntı vatandaş milletvekiline ulaşamıyor.”dedi.

“VATANDAŞ SORUNUNU ANLATACAĞI KİMSEYİ BULAMIYOR”

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Yeni Ufuk-Günışığı Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'yı ziyaret etti. Ziyarette Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun ’a Doğru Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Sema Sertkaya ile Doğru Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Fehmi Algan eşlik etti. Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, ziyarette kentin sorunlarını ve Elazığ’ın siyasetini değerlendirdi.

ORKUN: MİLLETVEKİLLERİ SORUNLARA İLGİSİZ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, Elazığ’ın sorunlarına milletvekillerinin ilgisiz kaldığını belirterek; “Malatya’dan hangi partiden olursa olsun milletvekilleri seçimden sonra bir araya geliyorlar. Çeşitli kurumlarda bürokrasi görevlendirmesi yapıyorlar ve ardından milletvekilleri açıklama yapıyor. Diyor ki ‘şu bakanlıkta şu bürokratta şu hemşerilerimiz emrindedirler’. Vatandaş milletvekiline gitmiyor, bürokrata gidiyor, sorununa yardımcı oluyor. Elazığ’da bu yok. Vatandaş sorununu anlatacağı kimseyi bulamıyor. ” dedi.

“ELAZIĞ’IN MUTLULUĞU HUZURU İÇİN ÇABA GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ”

Vatandaşların milletvekillerini ulaşamadığını kaydeden Orkun; “ Elazığ’da ki en büyük sıkıntı vatandaş milletvekiline ulaşamıyor. Türkiye genelinde bürokrasi tayin edilmesi lazım. Vatandaşın uluşabileceği, derdini anlatabileceği. Özellikle bunu zamanı geldiğinde paylaşacağız. Basında inşallah bizimle hemfikir olursa siyasilere yol verebilirsek seviniriz. Hepimiz elbirliğiyle Elazığ’ın mutluluğu huzuru için çaba göstermek zorundayız. Bir çok konuda mağdur edilen bir iliz çünkü. “ dedi.

ALGAN: MADEN İLÇESİNE SAHİP ÇIKILSIN

Doğru Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Fehmi Algan da, Maden ilçesine sahip çıkılmasını isteyerek; “ Ben Maden Derneğinin yönetim kurul üyesiyim ve bir Maden çocuğu olarak yıllarım geçti. Maden bir üniversite idi, hem Diyarbakır’ı besliyordu hem de Elazığ’ı. Bölge için Maden çok önemlidir. Maden derneği olarak bütün devlet adamlarına sesleniyoruz. Maden bir üniversitedir, Maden’e sahip çıkalım. Maden’in yaşam boyu kalkınmasını temenni etmeleri çok daha iyi olur. Hepinize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

05 Eki 2022 - 18:38 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.