OSB Heyeti'nden Altundiş'e ziyaret

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Kaymaz ve beraberindeki heyet TKDK Elazığ İl Koordinatörü Ülkü Altundiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Kaymaz ve beraberindeki heyet TKDK Elazığ İl Koordinatörü Ülkü Altundiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Kaymaz yaptığı açıklamada, "Organize Sanayi Bölgesi olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile koordinasyon içerisinde çalıştıklarını ve şuanda yatırımlarını tamamlayıp faaliyete geçen TKDK yatırımlarında olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kurumdan faydalanıp Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapmak isteyen müteşebbislere gerek arsa tahsisi gerekse diğer konularda ellerinden gelen yardımı sağlayacağız." dedi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Elazığ İl Koordinatörü Ülkü Altundiş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Organize Sanayi Bölgesinin kurumun destek verdiği sektörlerin çeşitliliği ve yatırım adresinin gereksinimleri göz önüne alındığında çok önemli bir yere sahip. Süt ve Süt Ürünlerinin İşlenmesi, Soğuk Hava Deposu, ve Yerel Ürünler İşletmesi (Tulum Peyniri) gibi sektörlerde Elazığ Organize Sanayi bölgesinde yatırımlarını hayata geçiren faydalanıcılar var. Yeni dönemde de bu sektörlere ek olarak Zanaatkarlık sektöründen taş , metal ve cam işleme yatırımlarının proje kabullerini yapıyoruz."

09 Haz 2016 - 16:36 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.