Otobüs durakları Bordo-Beyaz

Elazığ Belediyesi şehir merkezinde bulunan otobüs duraklarını yeniliyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde

Elazığ Belediyesi şehir merkezinde bulunan otobüs duraklarını yeniliyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde imal edilen duraklar kısa bir zaman sonra yerleştirilecek.

Daha önceden, oturma gurupları, pergoleler, kamelya ve ilimizde bulunan çöp konteynırlarını yenileyen ve bunları kendisi imal etmeye başlayan Elazığ Belediyesi otobüs duraklarını da kendi atölyesinde imal ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu yapımı tamamlanan durakları incelemek için Destek Hizmetler Atölyesine gitti. Destek Hizmetleri Müdür Vekili Harun Tuzsuzoğlu gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili olarak Başkan Selmanoğlu’na bilgiler verdi.

İncelemelerde bulunan Başkan Selmanoğlu büyük bir titizlikle yapılan durakları çok beğenerek görevli usta ve işçilere teşekkür etti. İlimizde bulunan ve eskiyen otobüs duraklarını bakımdan geçiren ekipler ayrıca yeni otobüs durakları imal ederek ihtiyaç olan yerlere bu durakları monte edecekler.

Tamamlanan yeni durakların tamamıyla Belediyede çalışan ustalar tarafından yapıldığını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, kendi atölyelerimizde kendi elamanlarımızca ürettiğimiz ve bordo beyaz renklerle boyanan yeni durakların ilimize çok yakışacağını, Elazığspor'un da renkleri olan bordo beyaz durakların ilimize ayrı bir hava katacağını söyledi.

03 Kas 2009 - 17:47 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.