ÖZCAN, YATALAK HASTAYA TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ

Semra Aydın, yatalak hasta olan babası için talep ettiği tekerlekli sandalyeyi, kendilerine ulaştıran CHP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Ali Özcan’a, teşekkür etti.

Elazığ’da yaşayan Semra Aydın, yatalak hasta olan babası Hüseyin Dermanlı için Ali Özcan’dan tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Kısa süre içerisinde talebe kayıtsız kalmayan Özcan, aileye tekerlekli sandalye hediye etti.

Ali Özcan‘ın kendileri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Semra Aydın, Özcan’a teşekkür ederek; “Ali Bey’i bir kere gördüm. Kendisi çok iyi bir insan. Babam için istediğim tekerlekli sandalye talebimi, Ali Bey’e yazılı olarak ulaştırdım. Ali Bey, talebimi karşılama noktasında büyük bir duyarlılık gösterdi. Bu duyarlılık, bizi çok mutlu etti. Babam yatalak olduğu için odadan dışarıya çıkamıyordu. Dört duvar arasına mahkum olmuş haldeydi. Babam, Ali Bey sayesinde dört duvara mahkum olmaktan kurtuldu. Ali Bey’in, talebimizi karşılaması dolayısıyla aile olarak büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu, kelimelerle ifade edemiyorum. Ali Bey’e, göstermiş olduğu bu duyarlılık dolayısıyla çok teşekkür ediyorum” dedi.

01 Tem 2022 - 15:22 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Zeynel - Dünün Marksist komünisti, bugünün patron komprador alisi,500₺. lik yardım yapmış haber olmuş,hey gidi günler hey.Şimdiye kadar neredeydin,61 yıldır ortada görünmeyen,birdenbire sap gibi ortaya çıktı.Aklını başına topla,senin malının bu pazarda yeri yok,iyi bil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Temmuz 15:22