ÖZGE CEYHAN’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

2 çocuk annesi Özge Ceyhan yeni kurulan ve Elazığ’ın 41. Mahallesi olan Güneykent Mahallesine Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 40 bin kişinin yaşadığı Güneykent Mahallesi için Mart ayında muhtarlık seçimi yapılacak.

Mahallenin birçok sıkıntısı olduğunu belirten Ceyhan, seçildiği takdirde yapacağı işleri projeleri anlatarak vatandaştan destek istedi.

Muhtar Adayı Ceyhan: “mahallemiz Elazığ’ın kırk birinci mahallesi. Kırk birinci mahallesinde bende aday olmak istedim. Mahallemizin sorunlarını gidermek, yardımcı olmak, gerekli işleri yapmak için aday olmak istedim. Güzel bir şekilde yürütebilmemiz için birlik beraberlik içerisinde hep birlikte sorunlarımızı çözmek istiyoruz. Yeni kurulduğundan dolayı mahallemizin birçok sıkıntısı var. Pazar yeri açma hedefimiz var, bayanlara kurslar açmayı planlıyoruz, marketler açısından çalışmalar yapacağız, en büyük sıkıntımız ulaşım problemi ulaşım problemini de çözeceğiz” diye konuştu.

31 Ağu 2022 - 16:29 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.