Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği'nden Başkan Koca’ya plaket

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı ve Günışığı Gazetesini ziyaret eden Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği Başkanı Hüseyin Saylan ve yönetimi kurulu üyesi, Başkan Koca'ya plaket takdim etti.

Ziyarette bir açıklama yapan Dernek Başkanı Hüseyin Saylan, “10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle sizleri ziyaret etmekteyiz. Gününüzü kutluyoruz. Vatandaşa en zor şartlarda ve hatta savaş anlarında bile bizlere haberleri ulaştırıyorsunuz. İyisiyle kötüsüyle, doğrunun yanında yanlışın karşısında haberleri bizlere ulaştırıyorsunuz.

Bu gün 10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle buradayız. Gönül arzu eder ki tüm çalışanları ayrı ayrı ziyaret edelim, ama Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti başkanı Sayın Nafiz Koca beyi ziyaret ettik. Kendilerine basın adına bir şilt takdim edeceğiz. Sayın Koca’yı başarılı buluyoruz ve kutluyoruz. Her zaman Doğrunun yanında yanlışın karşısında olmuştur. Başarılar diliyoruz, bundan sonraki görevlerinde de daha iyi, daha güzel yerlere getireceğinden inancımız tamdır.” dedi.

BİZ BAŞARILI İSEK SİZLERİN SAYESİNDE

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Koca Koca yaptığı açıklamada, “ 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Gazetemizi ve Cemiyetimizi ziyaret eden, eski il genel meclis üyemiz, Palu Tanıtma ve Eğitim Derneği yönetim kurulu başkanı Hüseyin Saylan ve yönetim kurulu üyesi Bülent Bey ile ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Gazetecilerin başarısı birazda Sivil Toplum Kuruluşlarının gazetecilerin yanında olmasına bağlıdır. Bu bağlamda gerek İl Genel Meclis üyesi olduğu dönemde, gerekse Sivil Toplum Kuruluşu başkanı olarak bizim yazmış olduğumuz yazıları her daim dikkate alarak bize destek vererek yanımızda oldular. Bu bağlamda da kendilerine teşekkür ediyorum ve diyorum ki “Biz başarılı isek sizlerin sayesinde” Taktirleriniz, taltifleriniz, eleştirileriniz bizim önümüzü açıyor başarımıza başarı katıyor.” diye konuştu.

10 Oca 2020 - 13:14 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.