Prof. Dr. Yaşar Doğan Rektör Adayı

Aralarında Fırat Üniversitesinin de bulunduğu 17 üniversitenin rektörlük başvuruları devam ediyor.

Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı ve Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevlerini de başarıyla sürdüren, Çocuk sağlığı ve Hastalığı Anabilim Dalı uzmanı Prof. Dr. Yaşar Doğan Fırat Üniversitesi rektör adaylığı başvurusunu yaptı.

Fırat Üniversitesi bünyesine kurulan Diş hekimliği fakültesi dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Yaşar Doğan, açılan diş hastanesi başhekimlik görevini de yürüttü. Doğan dekanlığı ve başhekimliği görevi süresinde başarılı çalışmalar imza attı.

Gerek Çocuk sağlığı ve hastalıkları bölüm başkanlığında gerekse dekanlığı ve başhekimliği döneminde Üniversitenin isminden başarıyla söz ettirdi.

Prof Dr Yaşar DOĞAN.

1968 doğumlu ve Elazığ'ı olan Yaşar Doğan 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1999 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk sağlığı ve Hastalığı Anabilim Dalında Uzmanlık eğitimini tamamladı.

30 Haz 2020 - 14:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Şafak Çelik - Yaşar Doğan çölyaklilarin hem doktoru hem babasıdır çikti bu yolda başarılar dilerim inşAllah Elaziğ'in yeni Rektörü olarak görürüz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Haziran 14:53