PROJE GÖRSELLERİ, KAMUOYU İLE PAYLAŞILDI

Keban’da yapılacak ve 3 Kasım’da ihaleye çıkacak 25 yataklı hastane ve 10 adet lojman projesinin görselleri kamuoyuyla paylaşıldı.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı Keban ilçesine, 25 yataklı devlet hastanesi ve 10 daireli lojman yapılacağını müjdelemişti. Başkan Atlı, 3 Kasım tarihinde devlet hastanesi ve lojmanın ihaleye çıkılacağını da açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür eden Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, yeni Keban devlet hastanesi ve lojmanın görsellerini paylaştı.

Modern mimari ve çağın sağlık gereksinimleri ve donatılara sahip olacak yeni projenin görsellerini paylaşmasının ardından Başkan Fethiye Atlı; “3 Kasım da ihaleye çıkacak. 25 yataklı hastane ve 10 lojmanın görselleri. Durmak yok. Reisle beraber hizmete, yola devam.” ifadesinde bulundu.

06 Eki 2022 - 15:02 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.