Protokol Töreninde Bir İlk Yaşanacak

25 Ocak Pazartesi günü Elazığ'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılama programında bir ilk yaşanacak.

Cumhurbaşkanının Elazığ'a geliş programıyla ilgili ayrıntılar belli oldu. Bu ayrıntılara göre, Cumhurbaşkanın Elazığ'a gelişinde gerçekleştirilecek olan protokol töreninde bir ilk yaşanacak.

Bu ilke göre, CHP'li Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bir farklılığa daha imza atarak Cumhurbaşkanını karşılayan protokolde yer alacak.

CHP Milletvekili Erol'un Cumhurbaşkanını karşılama programında yer alıp şehirdeki sorunları ayak üstü de olsa Cumhurbaşkanına ileteceği bekleniyor. Programla alakalı CHP'li bir vekilin Cumhurbaşkanını havalimanında karşılama refleksi şehirde olumlu havaların esmesine vesile oldu.

22 Oca 2021 - 17:19 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

13

muhammed işcan - devlet sorumluluğu bunu gerektirirdi.Helal olsun gürsel erol.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19
12

Nt 23 - Gürsel Erol'da Elâzığ in bir vekili olarak tabiki karşılayacak. Cumhurbaşkanı sadece AKP lilerin değil tüm Türkiye nin cumhurbaşkanı dır. Helal olsun Gürsel Erol'a yine farklılığını ortaya koymuş.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19
11

Cok guzel... - Akpli vekiller korkudan tirnaklarini yiyordur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19
08

gürsel - Kibirden uzak bi adamsın. helal sana keşke diğer vekiller senin kadar ilgili olsa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19
07

Alim - bu projeyi yapana da uygulayacak olanlara da tebrikler dilerim, evet siyaset hedef amaç değil, hizmet amaç olmalı, aracı olmalı araçlar kullanılırken hedefe ulaşmak için birilerine eziyet ederek değil, bir hacının tavaf sırasında başkasına eziyet etmemek için nasıl sabırla hareket ediliyorsa siyasette de aynen sabırla hizmetlerin devamını dilerim. hoş görüşünüze sığınırım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19
06

Yaşar - yanına gidebilecek mi yanastirmazlar ulasabilirse bazı sorunları ileteceğin den eminim malum vekilcikler korkusundan konusamazlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19
05

GÜRSEL EROL gibileri lazım CUMHURBAŞKANİ koltuğunda - GÜRSEL EROL gibileri lazım CUMHURBAŞKANı koltuğunda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19
02

Hasan Hüseyin KARAGÖZ - Diğer vekillerimiz sorun ve sikintilarin olmadığını herşeyin dört dörtlük olduğunu herkesin mutlu mesut olduğunu anlayıp cumhurbaskanimizi gecistirecektir. Gürsel EROL'un Cumhurbaşkanı mizi karşılaması yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ocak 17:19