Ramada Otel Elazığ'da Açılacak

Dünyanın önde gelen zincir oteli Wyndham Hotel Group işbirliği ile Elazığ TSO eski Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Yusuf Demirtaş ve ortakları tarafından Elazığ’da yapılacak olan Ramada Otel’in anlaşması imzalandı.

Dünyanın önde gelen zincir oteli Wyndham Hotel Group işbirliği ile Elazığ TSO eski Yönetim Kurulu Üyesi işadamı Yusuf Demirtaş ve ortakları tarafından Elazığ’da yapılacak olan Ramada Otel’in anlaşması imzalandı.

İstanbul’da gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ, Elazığ Ramada Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Demritaş ve ortakları katıldı.

İmza töreninde konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ’ın doğunun incisi olduğunu ifade ederek, Elazığ’ın bir turizm, ticaret ve sanayi şehri olduğunu söyledi.

Yanılmaz, “Biz Elazığ belediyesi olarak, Elazığ’a yapılacak olan tüm yatırımlara destek veriyoruz. Bu yatırımların önünde herhangi bir engel var ise bu engellerin de ortadan kalkması için çalışıyoruz. Umuyorum bu otel en kısa zamanda bitecek ve sadece Elazığ’a değil tüm Türkiye’ye hizmet verecek. Sizleri de Elazığ’a bekliyorum. Elazığ’da tatil yapmanın keyfini yaşamanızı istiyorum” dedi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ konuşmasında, “Bir şehrin gelişmesinde ulaşım, iletişim ve konaklamanın en önemli faktörler olduğunu biliyoruz. Yusuf kardeşimiz Elazığ’da önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Elazığ’a bu marka otelin hayırlı olmasını temennisi ediyor ve Oda olarak her zaman yanınız da olacağız” dedi.

Elazığ Ramada Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Demirtaş da 136 oda, 260 yataklı oteli, en kısa sürede hizmetine sunmak için yoğun bir gayret gösterdiklerini ifade ederek, destek veren herkese teşekkür etti.

13 Haz 2014 - 13:20 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.