Reha Yeprem'den Şiir Ziyafeti

Elazığ Belediyesi kültür sanat ve ramazan etkinlikleri Reha Yeprem şiir dinletisi ile devam etti.

Elazığ Belediyesi kültür sanat ve ramazan etkinlikleri Reha Yeprem şiir dinletisi ile devam etti.

Akşam saatlerinde hava muhalefeti dolayısıyla Ahmet Aytar Spor Salonu’na kaydırılan şiir ziyafetine, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başkan Yardımcısı Cemil Çiftçi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ile çok sayıda şiir sever katıldı.

Kültür sanat ve ramazan etkinliklerinde sahne alan ve efendimiz S.A.V için yazıp okuduğu şiirler ile büyük beğeni kazanan Reha Yeprem Elazığ’a çok kez geldiğini ifade etti. Yeprem 11 ayın sultanı mübarek ramazanda burada bulunmaktan dolayı Mevla’ya şükrettiğini belirterek şunları söyledi: “Şiir dinletimize gösterilen bu ilgi karşısında gerçekten bahtiyar oldum. Tabi bizler güzeller güzeli Muhammed Mustafa için şiirler okuyor, özlem gideriyoruz. Efendimizi anmak ve anlamaktan daha güzel ne olabilir ki diyor, bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Süleyman Selmanoğlu’na teşekkür ediyorum”.

Ramazan programlarını hemşerilerimizin son derece ilgi ve alakayla takip ettiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları söyledi: “Her akşam farklı bir programın gerçekleştirildiği ramazan etkinliklerinde dün akşam Reha Yeprem’i ağırladık. Kendilerinin bir yürek insanı olduğunu tertemiz kalbi ile içten bir samimiyetle şiirlerini seslendirdiğine şahit olduk. Hemşerilerimizin tamamı peygamber efendimiz için okunan naatları büyük bir sessizlik ile dinledi. Reha Yeprem’e tüm hemşerilerim adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Yine hava muhalefeti dolayısıyla bu etkinliğimizin Ahmet Aytar Spor Salonu’nda gerçekleşmesi için tüm personeliyle seferber olan Gençlik Spor İl Müdürü Sedat Acar’a teşekkür ediyorum.”

Şiir dinletisi sonrasında Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’na bir buket çiçek takdim etti. Başkan Selmanoğlu’dan sonra Balakgazi Eğitim Vakfı Başkanı Hadi Elgin ile Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Kırdagül de sanatçı Yeprem’e çiçek sundular.

13 Eyl 2009 - 17:19 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.