Rektör Göktaş'tan Öğrencilere 'Hoş Geldiniz' Mesajı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, YKS 2020 tercih sonuçları ile Fırat Üniversitesi’ndeki programlara yerleşme başarısı gösteren öğrenciler için bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, “2020-2021 Eğitim–Öğretim yılında Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olan Fırat Üniversitesi’ni tercih ederek programlarımıza yerleşme başarısı gösteren kıymetli öğrencilerimizi ve değerli ailelerini kutluyorum. Fırat Üniversitesi ailesine katılan tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum” dedi.

Fırat Üniversitesi’nin tecrübeli, dinamik ve yetkin eğitim kadrosuyla gençlerimizi geleceğe en güzel şeklinde hazırlayacağını belirten Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Uzun ve yorucu bir sınava hazırlık döneminin ardından Fırat Üniversitesi ailesine katılma başarısı gösterdiniz. Hem geleceğe hazırlanırken bizlere güvendiğiniz hem de üniversite yıllarını bizimle paylaşmayı seçtiğiniz için sizlere teşekkür ederim. En önemli öncelimiz her zaman öğrencilerimiz olacaktır. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilmeleri için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Elazığ gibi aziz bir şehirde, Fırat Üniversitesi gibi köklü bir üniversitede eğitim almanın ayrıcalığını her zaman doya doya yaşayacaksınız. Hayatınızın en unutulmaz anlarını yaşayacağınız üniversite yolculuğunuzda akademik ve idari personelimiz ile her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.

Başarılarla dolu bir geleceğiniz olması temennisiyle, hepinizi sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum.” açıklamasında bulundu.

27 Ağu 2020 - 15:11 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.