REKTÖR GÖKTAŞ YILIN EN İYİ REKTÖRÜ SEÇİLDİ

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, bu yıl ikincisi düzenlenen “Avrupa Ödülleri” töreninde yılın en iyi rektörü seçildi. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ödülünü İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda düzenlenen törende aldı.

Türkiye'nin Protokol Dergisi 'BY Protokol' tarafından düzenlenen 2021 yılı Avrupa Ödülleri'nin ikincisi İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirildi.

Zafer Kiraz’ın sunumuyla gerçekleşen törene; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş başta olmak üzere, siyasiler, bürokratlar, akademisyenler, oyuncular, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan BY Protokol Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Yazıcı, büyük bir titizlikle ödül sahiplerini belirlediklerini ifade ederek yoğun gayret gösteren jüri üyelerine teşekkür edip ödül alan isimleri de tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Gerçekleştirilen törende Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yılın en iyi rektörü ödülüne layık görüldü. Rektör Göktaş’a ödülünü Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu takdim etti.

Yılın en iyi rektörü ödülünü alan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yaptığı konuşmada, “Aziz şehir Elazığ’dan herkese selamlar getirdim. Bu ödülün verilmesinden dolayı BY Protokol Dergisi’nin sahibi Barış beye ve jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Üniversitemizin ve akabinde Elazığ’ın çok daha iyi yerlere gelmesi için yoğun bir şekilde mesai saati gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz. Bir kez daha bizlere bu ödülü layık gören jüri üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

16 Eyl 2021 - 15:33 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Kerim - Ne başarmış da bizim haberimiz yok.Hani ne oldu,kırık kolon işi ve beton C7 sonucu, sıfır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 15:33
01

Ergün yıldırım - Neye göre başarılı ben anlamdım yanı neyı başarmış hastanede bır ay sonraya randevu verılmesını mı doktorların hemsırelerın vatandaşı adam yerıne sokmamasını mı veya hastanenin karşısında hastanenin doktoru özel klınık açıp ucretlı hasta bakıp tedavısını de f.ü hastanesinde gormesımı daha sayımı bala büyük başarılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 15:33