Şanlıurfa TSO Başkanı Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezini Ziyaret etti

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek, Elazığ Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız, OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Muhyeddin Kaya Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Özen ve Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ile birlikte OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezinde incelemelerde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek söyledi. Petek; ‘ Böyle bir tesisin Elazığ’a kazandırılması gerçekten mükemmel ve olağanüstü. Bizler de bugün burada incelemelerde bulunduk ve sanayiciler için ne kadar önemli olduğunu yerinde tespit etmiş olduk. Gelecekte Savunma Sanayi için gerçekleştirilecek projelerinde burada hayat bulacağına yürekten inanıyorum. Böyle bir merkezi Şanlıurfa’ya kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Bugün burada bizleri misafir eden Elazığ OSB Yönetimine çok teşekkür ederiz’ dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkan vekili Muhyeddin Kaya yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Burada faaliyete geçirmiş olduğumuz Elazığ OSB ve Tasarım ve İnovasyon Merkezimizin kapısı hem iş konusunda hem de fikir alışverişi yapmakta herkese açıktır. Ayrıca geçenlerde vefat eden kardeşim Rıfat Kaya için taziye dileklerinde bulunan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İ.Halil Petek, Elazığ Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Yıldız’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

17 Ara 2020 - 11:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kadir - Önce sağlık sonra ticaret beyler...maskeler nerde !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Aralık 11:53