Şehraziz Evleri geliyor

Osmanlı İnşaat ve 7CK inşaat tarafından projelendirilen, 536 konuttan oluşan iki etaplı Şehraziz Evleri Konut projesi

Osmanlı İnşaat ve 7CK inşaat tarafından projelendirilen, 536 konuttan oluşan iki etaplı Şehraziz Evleri Konut projesi, geniş katılımlı bir basın toplantısı ile Elazığlılara tanıtıldı.

Elazığ’da birçok konut projesini başarıyla tamamlayan Osmanlı İnşaat ve 7CK İnşaat, şimdi de Abdullahpaşa’da kapanmaz Elazığ manzaralı muhteşem bir konumda projelendirilen 536 dairelik yaşam merkezini, Şehraziz Evleri’ni hayata geçiriyor.

Proje tanıtımını Akgün Otel’de bir basın toplantısı ile duyuran Osmanlı İnşaat ve 7CK İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kösen, Şehraziz Evleri’nin, konutta en hızlı yükselen ‘marka’lardan biri olmayı hedeflediğini belirterek “Üstelik, küresel krizin etkilerinin bittiği bir dönemde, Elazığ için, Elazığlılar için, yüksek kaliteli, sosyal alanları ve yeşil alanları zengin bir projemizi halkımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hedefimiz, Elazığ’a yakışanı gerçekleştirmekti ve bunu başarmak için kollarımızı sıvadık. Şimdiye kadar yaptığımız ve bitirdiğimiz birçok konut projesindeki kalitemiz, Şehraziz Evleri’nin kalitesinin de hangi düzeyde olacağını belirliyor. Biz de ‘Elazığ’a da bu yakışırdı’ sloganımızla, yeni bir yaşam merkezini Elazığla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Yaklaşık 29 bin metrekare, yani 29 dönümlük iki parselden oluşan arazi üzerinde hayata geçirilen projede, 54 bin metrekarelik inşaat yapılacak. Projenin yaklaşık 24 bin metrekarelik alanı yeşil alanlara ve sosyal donatılara ayrılmış durumda.

Şehraziz’ Evleri’ndeki 536 konut, kendi sınıfının en lüks konutları olacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut tipleri yer alacak.

Fiyat, vadeler ve oranlar çok uygun

Lansman süresince, Şehraziz Evleri için ‘uygun’ alım fırsatı sunduklarını ve daha şimdiden büyük bir taleple karşılaktıklarını bildiren Mehmet Kösen, “Bu fırsat günleri, lansman ve reklam kampanyası süresince devam edecek.

40 bin TL fiyatlarla ve 225 TL aylık taksitlerle Şehraziz Evleri’nden konut sahibi olmak mümkün.” dedi.

Mehmet Kösen, ‘uygun fırsatların’ sadece fiyatta değil vade ve oranlarda da uygulanmaya devam edeceğini belirtti.

21 May 2010 - 23:39 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Elaziğ Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.