ŞEKERDAĞ; “HİÇ BİR SEÇİMİ KAYBETMEDİM!”

Elazığ TSO eski Başkanı ve İş insanı Ali Şekerdağ Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Sağlık sorunları nedeniyle aday olamayacağını açıklayan Asilhan Arslan seçimlerde Ali Şekerdağ’a destek vereceğini söyledi.

ŞEKERDAĞ; “HİÇ BİR SEÇİMİ KAYBETMEDİM!”
ŞEKERDAĞ; “HİÇ BİR SEÇİMİ KAYBETMEDİM!”
+2
Video için play'e tıklayın

2018 tarihinde yapılan Elazığ TSO Seçimlerinde Asilhan Arslan ekibine destek veren Ali Şekerdağ, rahatsızlığı nedeniyle yeniden başkan adayı olmayacağını açıklayan Asilhan Arslan ekibinin de desteğini arkasına alarak güçlü bir yönetim kadrosu ile yeniden aday olduğunu açıkladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ve Başkan Adayı Ali Şekerdağ ortak bir basın açıklaması düzenlediler. Dedeman Otel'de geniş katılımla yapılan toplantıda değerlendirmelerde bulunan İş insanı Ali Şekerdağ, kaldıkları yerden değer üretmeye ve daha ileriye taşıma mücadelesini kesintiye uğratmadan devam ettireceklerini söyledi.

Sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağını ve Kasım Ayında gerçekleştirilecek olan seçimlerde Ali Şekerdağ’a destek vereceğini açıklayan ETSO Başkanı Asilhan Arslan kişilerin gelip geçici olduğunu önemli olanın misyonların ve ilkelerin devamlılığı olduğuna vurgu yaptı. ETSO Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’ın 138 yıllık mazisi olan güzide kurumun en iyi şekliyle temsil edilmesi gerektiğini ve bu tecrübeye hiçbir şeyin galip gelemeyeceğini belirterek, daha önce 6 seçimi kazanan Ali Şekerdağ’ın 7. Seçimden de zaferle ayrılacağına inançların tam olduğunu söyledi.

ARSLAN: SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE ADAY OLMADIM

Basın toplantısında ilk olarak söz alan Başkan Asilhan Arslan, seçim sürecine hazırlanırken ellinde olmayan sağlık sorunları ve bir seçim kampanyasını yürütebilecek sağlık alt yapısının olmadığı için aday olmadığını belirterek; “4 yıl boyunca mevcut sağlık sorunlarımızın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini bilmediğimiz için adaylık sürecinden çekilme kararı almıştık. Bunu da tüm Elazığ kamuoyuna duyurmuştuk” ifadelerini kullandı.

*MECLİSİN ALMIŞ OLDUĞU ORTAK KARAR

Seçimde Ali Şekerdağ’a destek vermesinin üç ana sebebi olduğunu aktaran Asilhan Arslan, “Bugün burada olmamın üç ana sebebi var. Birincisi vefa. Biz 2018 seçimleri için başkanlığa niyetlenip yola çıktığımız zaman Ali Şekerdağ başkanım bizim yanımızdaydı. Bizim yanımızda durdu ve bize destek verdi. O duruştan dolayı biz kendisine teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki onu mahcup etmemişizdir. O bizim için değer. Şekerdağ ailesi ile biz akrabayız. Bir bağımız var. O da bizim için ayrı bir şeref. Bu birinci kısmı. İkinci kısmı, hep diyorum ya biz bir aile olarak, bütün olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını yürüttük. İstanbul’da tedavi gördüğüm dönemde adaylıkla alakalı süreçte devam edemeyeceğimiz söz konusu olunca; meclisimiz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası meclisini temsil eden arkadaşlarımız hepsi ortak bir karar aldılar. Bu karar doğrultusunda Ali Şekerdağ başkanımızın adaylığını yeniden açıklaması hasebiyle bizler ekibimiz, bütün halde, kenetlenmiş halde ‘Ali Şekerdağ başkanlığımızla yol yürümeye devam etmek istiyoruz’ kararı alınmış ve bizde bu kararın neticesinde onların ortak kararına icabet ederek yine saygı duyarak bugün birlikteyiz.” şeklinde konuştu.

*MAKAMLAR GEÇİCİ

Makamların gelip geçici olduğunu önemli faktörün misyonlar olduğunun altını bir kez daha çizen Asilhan Arslan, “Üçüncü sebebi de; önemli olan insanlar değil. İnsan ölümlü bir mahluk. Cenab-ı Allah’ın taktir ettiği zaman zarfında bu dünyada var olabiliyoruz, olabileceğiz. Makamlarda geçici; bazen hastalıklar, bazen elde olmayan kazalar bazen vefat sebebiyle bu tür makamları terk etmek zorunda kalabiliriz. Ama yaşayan olan, baki olan misyonlardır. Bu misyonların var olması için eğer bir misyonu temsil ettiysek, Ticaret Sanayi Odasında yaptığımız hizmetler gerçekten bu şehirde hafızlarda güzel izler bıraktıysa, bunlar taktir gördüyse bunların devam etmesi bizim için son derece önemli. Bizler inanıyoruz ki ekibimizle birlikte Ali Şekerdağ başkanımızın başkanlığında bu misyonumuz devam edecektir. Onun için buradayız.” diye konuştu.

*ŞEKERDAĞ; “ASİLHAN BAŞKANIMIZA ACİL ŞİFALAR”

Bugüne kadar girdiği hiçbir seçimi kaybetmediklerini bu seçimden de başarılı bir şekilde bu seçimi de kazanacaklarını ifade eden Ali Şekerdağ ise “Adaylık konusu hiç aklımda olmayan bir düşünceydi. Allah bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Ticaret ve sanayi odasında hiç seçim kaybetmedik. Allah’ın izniyle çok başarılı bir şekilde bu seçimi de kazanacağımıza inanıyorum. Ben Asilhan Arslan Başkanıma acil şifalar diliyorum. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur. Asilhan Başkanımızı sadece Ticaret Odası Başkanı olarak değil daha yüksek görevlerde görürüz. İsteğimiz ve arzumuz olan desteği de her zaman şahsım ve ailem olarak vermeye hazırız.” dedi.

*FİRESİZ BİR ŞEKİLDE BU SEÇİMİ TAMAMLAYACAĞIZ.

Kendisine destek veren mevcut başkan Asilhan Arslan’a teşekkürlerini bildiren Şekerdağ firesiz bir şekilde seçime gideceklerini söyledi. Şekerdağ; “Asilhan Başkanımız ve bugünkü mevcut yönetimindeki arkadaşlara da şahsım ailem ve iş dünyası adına teşekkür ediyorum. Neden teşekkür ediyorum, çünkü firesiz hep birlikte yola çıkacağız. Bu altı çizilmesi gereken bir konu. Onlar bize inandılar, bizde onlara inandık. İnşallah firesiz bir şekilde bu seçimi tamamlayacağız ve arzuladığımız sonucu da inşallah alacağız.” diye konuştu.

İŞ DÜNYASI KENDİSİNE YAKIŞANI YAPACAKTIR.

Konuşmasında iş dünyasına çağrıda bulunan Başkan Adayı Ali Şekerdağ, İş dünyasının her şeyin farkında olduğunu bu farkındalığın da sandığa yansıyacağını belirterek; “Bizim hiç bir şekilde kimse hakkında yanlış bir düşünce veya yanlış bir ifadelerde bulunmamız bize yakışmaz. İş dünyası her şeyin farkında ben bu farkındalığın sandığa da yansıyacağını da düşünüyorum. Ticaret ve sanayi odası şehrin gerçekten çok değerli bir kurumu. Ticaret dünyasını temsil eden itibarlı gerçekten o itibarlı duruşunu devam ettirmek adına şehrin ihtiyaçlarını ve iş dünyasının ihtiyaçları yerine getirmesi adına gerek bürokrasi gerek devlet kültürü ve gerek şehirdeki bürokrasi ile alakalı çok iyi istişare ve ilişkiler içerisinde olması gereken bir kurum. Allah’ın izniyle Allah yolumuzu açık etsin. Çokta fazla detaylara girmek istemiyorum. Allah bizi mahcup etmesin. İş dünyasının kendisine yakışanı yapacağı inancı içerisindeyim. Ben buradan ekip arkadaşlarıma, tüm herkese başarılar diliyorum.” dedi.

05 Eki 2022 - 18:53 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Dilara Mengünoğul


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.