ŞERİFOĞULLARI: “TASARRUF VE ŞEFFAFLIK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde belediye yönetiminde birçok alanda ilkleri hayata geçireceklerini belirterek; “Elazığ Belediyesi bizim dönemimizde birçok yenilikle tanışacak. Yönetim anlayışımızdaki önceliklerimizin başında tasarruf ve şeffaflık yer alacak” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “TASARRUF VE ŞEFFAFLIK ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”
Haber albümü için resme tıklayın

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Adayı Şerifoğulları, Mustafa Paşa Mahallesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı. Açılışa ayrıca AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Milletvekilleri, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Açılışta vatandaşlara hitap eden Şerifoğulları, projelerinin amaçlarını ve niteliklerini anlattı.

Yönetim anlayışında tasarruf ve şeffaflığa büyük önem vereceklerini aktaran Şerifoğulları sözlerini şöyle sürdürdü: “Tevazu, samimiyet ve gayret ile Memleket İşi Gönül İşi diyerek çıktığımız bu yolda Mustafapaşa Mahallemizin sakinleriyle Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışında bir araya geldik. Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını miting havasına dönüştürdüğü için mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Mustafapaşa Mahallemiz, şehrimizin merkezi mahallelerinden biri. Adaylığımız açıklandıktan sonra ilk ziyaret ettiğimiz mahallelerimizden biri de Mustafapaşa’ydı. Muhtarımızdan, esnaf ve vatandaşlarımızdan sorunları ve talepleri dinledik. Mahallemizin sorunlarının çözüme kavuşması için gerekli görüşmeleri hemen yaptık. Göreve gelmemiz halinde var olan tüm sorunların çözümü için yoğun bir çalışma yürüteceğimizi buradan vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum. Bizler mahallelerimizi gezerek not aldığımız sorunlar ve talepler ışığında vatandaşlarımız için çok önemli projeler hazırladık. 11 başlıkta hazırladığımız 100 projemizi önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız. İnşallah bu 100 projemizin hayata geçmesiyle birlikte Elazığ’ımızın yüzü gülecek. Yönetim anlayışımızda önceliklerimizden biri tasarruf ve şeffaflık olacak. Her faaliyetimiz milletimizin gözü önünde olacak. Hangi kaynaktan gelirse gelsin belediye bütçesine giren her kuruşta herkesin hakkı olduğunu aklımızdan asla çıkarmayacağız. Belediye faaliyetleriyle ilgili kararlara, vatandaşların en üst seviyede katılımını sağlayacağız. Halkımızın hayatını doğrudan ilgilendirecek büyük projelerde, bu istişare yöntemini kesinlikle kullanacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyor, Seçim Koordinasyon Merkezi açılışımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Şerifoğulları seçim çalışmaları kapsamında ayrıca TÜGVA Kadın Aile Koordinatörlüğünün düzenlediği programa katıldı. Kadem Bölge Koordinasyon toplantısına katılan Şerifoğulları ayrıca Gümüşkavak, Mustafapaşa ve Belediye Çarşısı üstünde vatandaşlarla bir araya geldi.

09 Şub 2019 - 13:59 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.