Şerifoğulları’ndan Elazığ Halkına Teşekkür

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ mitingine yoğun katılım gösteren vatandaşlara ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstasyon Meydanındaki mitingine tarihi bir katılım olduğunu ve Elazığ halkının Erdoğan’a büyük teveccüh gösterdiğini anımsatan Şerifoğulları açıklamasında; “Elazığ yine tarihi bir mitinge daha şahitlik etti. İstasyon Meydanını dolduran on binlerce Elazığlı Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Bu coşkulu kalabalık ve yoğun katılımdan ziyadesiyle memnun olan Cumhurbaşkanımız şehrimizden mutlu ayrıldı. Mitingimize katılarak bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, Elazığ’a verdiği önem ve değerden ötürü de kendisine şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle, mitingimize katılan başta Bakanlarımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız olmak üzere, geçmişten bugüne kadar partimizin tüm kademelerinde görev alan değerli büyüklerime, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, Cumhurbaşkanımızın ziyaretini takip eden basın mensuplarımıza, Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin her aşamasında görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza, programın her aşamasında büyük emek sarf eden Ana Kademe, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanlarımıza ve yönetimlerine, milletvekillerimize, belediye başkan adaylarımıza gayretlerinden ötürü en kalbi şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

09 Mar 2019 - 14:55 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ŞEHİR FARKI - DİYARBAKIR DA PROJELERDEN BAHSEDİLDİ. GARİBİM ELAZIĞ DA MİLLETE GAZ VERİLDİ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 14:55