SİGARAYA 4. ZAM

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, JTİ grubu sigaralara 2 lira zam geldiğini açıkladı. JTİ grubunda bulunan en ucuz sigaranın fiyatı 27,50...

SİGARAYA 4. ZAM
Haber albümü için resme tıklayın

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, JTİ grubu sigaralara 2 lira zam geldiğini açıkladı. JTİ grubunda bulunan en ucuz sigaranın fiyatı 27,50 lira oldu. Zammın yarından itibaren geçerli olması bekleniyor.

Sigara fiyatlarına 2022 yılında dördüncü zam geldi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Japan Tobacco International (JTİ) grubunda yer alan sigaralara 2 lira zam geldiğini duyurdu. Yarından geçerli olacak zamla birlikte JTİ grubunda yer alan en ucuz sigara 27,50 TL oldu. Bu zam ile birlikte 2022 yılında sigaraya gelen zammın toplamı 10 TL oldu. JTİ grubuna yapılan 2 TL'lik zammın ardından diğer gruplara da zam gelmesi bekleniyor.

2022'DE DÖRDÜNCÜ ZAM

Mayısta yapılan zamla birlikte, en ucuz sigara 25,50 TL’ye çıkmıştı. Son zamla birlikte, en ucuz sigara 27,5 TL’ye, en pahalı sigara ise 48 TL’ye çıkmış oldu. Sene başından bu yana üç kez zamlanan sigara ürünleri, son zamla birlikte dördüncü kez zamlanmış oldu.

01 Tem 2022 - 18:02 Elaziğ- Gündem

Mahreç  Günışığı Gazetesi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günışığı Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günışığı Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günışığı Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günışığı Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.